ȘEDINȚE PUBLICE DE JUDECATĂ

Iunie 2017
DuLuMaMiJoVISa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25
26
27282930 

An stagiu 2017

În perioada 13 – 24 februarie 2017, zece studenți ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Titu Maiorescu” din București, respectiv: Bordeianu Petronela, Eftimie Andreea-Lavinia, Ilie Daniel, Melhem Natalie-Alzahraa, Petre (Florea) Roxana-Alina, Tabar Nilufar Shalbaf, Stoica Bogdan-Ștefan, Tudor Cosmin-Ionuț, Tăbîrcă Elena Beatrice și Vlad Claudiu, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.

Studenții au fost îndrumați pe perioada stagiului de doamna Marieta Safta, prim-magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către dna Mihaela Matache, grefier șef.


În perioada – 10 martie 2017, șapte studenți ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Ștefan cel Mare” din Suceava - Facultatea de Drept și Științe Administrative, respectiv: Pascu Georgiana, Todoran Cristiana, Pintiliuc Ileana-Gabriela, Toma Mădălina, Martinescu Cezar-Vasile, Dinculescu Victor-Florin și Grădinaru Ionuț, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.

Studenții au fost îndrumați pe perioada stagiului de doamna Marieta Safta, prim-magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către dna Floriana-Dorela Sandu, grefier șef.


În perioada 13 - 17 martie 2017, zece studenţi ai Facultăţii de Drept și Științe Administrative din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, respectiv: Vițelariu Claudia Mihaela, Cantea (Bodnarescu) Alina, Covalciuc Sorina-Alexandra, Nacu (Iarmenco) Ana-Maria, Iarmenco Petru, Ivan Roxana-Mihaela, Șandu Angelica, Sauciuc Alice-Evelina, Regus Anca-Gabriela-Elena, Borza (Boghian) Adina Yolanda,  au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.

Studenţii au fost îndrumaţi pe perioada stagiului de dna Andreea Costin, magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către dna Nicoleta Stavarache, grefier.


În perioada 20 - 24 martie 2017, patru studenţi ai Facultăţii de Drept și Științe Administrative din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, respectiv: Pahîț Ramona Iuliana, Caba Alexandru-Ioan, Cîmpan Robert-Gabriel, Piscuc Mirela Nicoleta,  au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.

Studenţii au fost îndrumaţi pe perioada stagiului de d-ra Cristina Pop, magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către dna Nicoleta Stavarache, grefier.


În perioada 27 - 31 martie 2017, zece studenţi ai Facultăţii de Drept și Științe Administrative din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, respectiv: Alexandriuc Alexandra Andreea, Bercheș (Chelba) Mihaela, Bițică Mariana, Oltean Ioana, Palaghia Alexandru-Daniel, Patz Raul-Adrian, Pentiuc Daniela-Iuliana, Rîmbu Ingrid – Raluca, Socoliuc Alexandra, Zegrea Roberto-Ștefan,  au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.

Studenţii au fost îndrumaţi pe perioada stagiului de dna Ramona Marițiu, magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către dna Ionela Marin, grefier.