ȘEDINȚE DE JUDECATĂ

Mai 2019
DuLuMaMiJoVISa
   1234
567891011
12131415161718
192122232425
262728293031 

Anul 2006

Ianuarie

 • Participarea domnului prof.univ.dr. Ioan Vida, preşedintele Curţii Constituţionale, la festivitatea de deschidere a anului judiciar la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, precum şi la celelalte acţiuni organizate cu acest prilej, la Strasbourg, pe data de 20 ianuarie 2006.

Aprilie

 • Participarea domnului judecător Nicolae Cochinescu la ceremoniile consacrate împlinirii a 50 de ani de la înfiinţarea Curţii Constituţionale a Republicii Italia, la Roma, în perioada 22-24 aprilie 2006.

Mai

 • Vizita oficială a unei delegaţii a Curţii Constituţionale a României, formate din domnul prof.univ.dr. Ioan Vida, preşedintele Curţii, doamna judecătoare Aspazia Cojocaru, domnii judecători Ion Predescu, Nicolae Cochinescu şi Acsinte Gaspar, la Curtea Constituţională a Republicii Moldova, la Chişinău, în perioada 11-14 mai 2006.
 • Participarea doamnei judecătoare Aspazia Cojocaru şi a domnului judecător Gábor Kozsokár, la cea de-a XIV-a Conferinţă Juridică Internaţională, organizată de către Fundaţia Furth Family şi Curtea Supremă a Republicii Cehe, la Praga, în perioada 17-19 mai 2006.
 • Vizita oficială a delegaţiei Curţii Constituţionale a României, formată din domnul prof.univ.dr. Ioan Vida, preşedintele Curţii, şi domnii judecători Petre Ninosu şi Nicolae Cochinescu, la Curtea Constituţională din Bosnia şi Herzegovina, la Sarajevo, în perioada 21-24 mai 2006.

Iunie

 • Participarea doamnei secretar general Ruxandra Săbăreanu şi a doamnei magistrat-asistent şef Doina Suliman la seminarul internaţional CoCoSem, organizat de către Curtea Constituţională a Republicii Slovacia şi Comisia de la Veneţia, în perioada 31 mai-2 iunie 2006, la Košice.

Iulie

 • Domnul prof.univ.dr. Ioan Vida, preşedintele Curţii Constituţionale a României a participat la ceremoniile care au marcat cea de-a 15-a aniversare a Curţii Constituţionale a Republicii Bulgaria, la Sofia, în perioada 30 iunie - 1 iulie 2006.
 • Vizita oficială la Moscova, în perioada 12 - 15 iulie 2006, a unei delegaţii a Curţii Constituţionale a României, formată din prof.univ.dr. Ioan Vida, preşedintele Curţii şi domnii judecători Nicolae Cochinescu şi Petre Ninosu. Această vizită a fost efectuată ca urmare a invitaţiei adresată de domnul Valeri Zorkin, preşedintele Curţii Constituţionale a Federaţei Ruse.

Septembrie

 • Domnul prof.univ.dr. Ioan Vida, preşedintele Curţii Constituţionale a României a participat la lucrările Cercului Preşedinţilor din cadrul Reuniunii pregătitoare a celei de-a XIV-a ediţii a Conferinţei Curţilor Constituţionale Europene, care s-au desfăşurat la Vilnius, în Lituania, în perioada 7 - 8 septembrie 2006. Domnul preşedinte a fost însoţit de doamna Ruxandra Săbăreanu, secretar general.
 • În perioada 26-28 septembrie, o delegaţie a Curţii Constituţionale din Ungaria a efectuat o vizită oficială la Curtea Constituţională a României, fiind primită de domnul prof.univ.dr. Ioan Vida, preşedintele Curţii Constituţionale române.

Octombrie

 • Curtea Constituţională a Republicii Armenia, în cooperare cu Comisia de la Veneţia din cadrul Consiliului Europei, a organizat a XI-a ediţie a Conferinţei instituţiilor de control constituţional din statele cu democraţie tânără, care a avut loc la Erevan, în perioada 5-7 octombrie. Curtea Constituţională a României a fost reprezentată la această manifestare internaţională de către domnul judecător Gábor Kozsokár şi de doamna Ruxandra Săbăreanu, secretar general.
 • Curtea Constituţională a Federaţiei Ruse, în cooperare cu Comisia de la Veneţia din cadrul Consiliului Europei, a organizat conferinţa având ca temă Spaţiul legal comun din Europa şi practica justiţiei constituţionale, care a avut loc în perioada 26-28 octombrie la Moscova. Curtea Constituţională a României a fost reprezentată la această manifestare internaţională de către domnul judecător Nicolae Cochinescu.

Noiembrie

 • Participarea domnului prof.univ.dr. Ioan Vida, preşedintele Curţii Constituţionale, şi a domnului judecător Nicolae Cochinescu la Congresul trienal şi la Adunarea generală A.C.C.P.U.F., organizate la Paris, în perioada 13 - 15 noiembrie 2006.
 • Organizarea la Bucureşti, în perioada 23 - 24 noiembrie 2006, în cooperare cu Comisia de la Veneţia, a Seminarului internaţional cu tema "Garanţii ale independenţei judecătorului constituţional".

Decembrie

 • Participarea doamnei secretar general Ruxandra Săbăreanu la Conferinţa cu tema "Comunicarea deciziilor Curţii Constituţionale pentru public", organizată la Tbilisi, Republica Georgia, în perioada 2 - 3 decembrie 2006.
 • Participarea domnului judecător Tudorel Toader la Conferinţa cu tema "Bulgaria şi România în pragul aderării la Uniunea Europeană: realizări şi provocări pentru sistemele de justiţie" organizată la Sofia, Bulgaria, în perioada 11-14 decembrie 2006.