ȘEDINȚE DE JUDECATĂ

Martie 2019
1718192021

12.02.2019

Văzând sesizarea de neconstituționalitate asupra Legii pentru modificarea și completarea unor acte normative în materie electorală, formulată de Președintele României, Plenul Curții Constituționale, în ziua de 12 februarie 2019, a luat în discuție preschimbarea termenului de judecată în această cauză, stabilit pentru data de 6 martie 2019, întrucât s-a constatat că, în temeiul art.50 teza a doua din Legea nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, este necesară luarea unor măsuri pentru buna desfășurare a activității Curții.

Plenul Curții Constituționale, în temeiul art. 230 din Codul de procedură civilă coroborat cu art.14 din Legea nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, a dispus preschimbarea termenului de judecată de la data de 6 martie 2019 la data de 27 februarie 2019, dată care se va comunica Președintelui României, președinților celor două Camere ale Parlamentului și Guvernului.