ȘEDINȚE PUBLICE DE JUDECATĂ

Februarie 2018
DuLuMaMiJoVISa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25
26
2728   

Ghid de folosire

Cum căutați informația dorită?

Noua pagină de internet a Curții Constituționale are o interfață structurată logic și ușor de folosit. Pentru a găsi informația dorită aveți mai multe posibilități:

  1. Scrieți cuvinte cheie în căsuța de căutare din partea superioară a paginii apoi apăsați ”lupa” pentru a începe căutarea.
  2. Căutați informația dorită în meniul din stânga. Acest meniu este structurat logic. Categoriile (butoanele albastre) conțin subcategorii ce se ramifică în articole. Spre exemplu, categoria ”Curtea Constituțională” conține subcategoria ”Prezentare generală” ce cuprinde articolul ”Scurt istoric”.
  3. Pentru o navigare ușoară, informația cel mai des accesată a fost listată în partea de jos a paginii. Aici pot fi găsite legături către secțiuni ce au fost extrase din meniul site-ului, pentru a putea fi accesate chiar d epe prima pagină.
  4. Dacă informația în noul site vă dă bătăi de cap, puteți accesa secțiunea ”Localizarea vechilor legături” unde este o machetă a vechiului site. Dacă accesați legăturile aflate aici, veți fi redirecționat către informația corespunzătoare de pe noul site. De asemenea, sub header se află bara de navigare (pe fundal gri). În momentul în care ați accesat o secțiune, în bara de navigare apare listată calea către acea secțiune pentru a vă ajuta să o găsiți mai ușor data viitoare când veți avea nevoie să o accesați.