ȘEDINȚE DE JUDECATĂ

Aprilie 2019
DuLuMaMiJoVISa
 123456
78910111213
141516171819
20
21222324252627
282930    

Ghid de folosire

Cum căutați informația dorită?

Noua pagină de internet a Curții Constituționale are o interfață structurată logic și ușor de folosit. Pentru a găsi informația dorită aveți mai multe posibilități:

  1. Scrieți cuvinte cheie în căsuța de căutare din partea superioară a paginii apoi apăsați ”lupa” pentru a începe căutarea.
  2. Căutați informația dorită în meniul din stânga. Acest meniu este structurat logic. Categoriile (butoanele albastre) conțin subcategorii ce se ramifică în articole. Spre exemplu, categoria ”Curtea Constituțională” conține subcategoria ”Prezentare generală” ce cuprinde articolul ”Scurt istoric”.
  3. Pentru o navigare ușoară, informația cel mai des accesată a fost listată în partea de jos a paginii. Aici pot fi găsite legături către secțiuni ce au fost extrase din meniul site-ului, pentru a putea fi accesate chiar d epe prima pagină.
  4. Dacă informația în noul site vă dă bătăi de cap, puteți accesa secțiunea ”Localizarea vechilor legături” unde este o machetă a vechiului site. Dacă accesați legăturile aflate aici, veți fi redirecționat către informația corespunzătoare de pe noul site. De asemenea, sub header se află bara de navigare (pe fundal gri). În momentul în care ați accesat o secțiune, în bara de navigare apare listată calea către acea secțiune pentru a vă ajuta să o găsiți mai ușor data viitoare când veți avea nevoie să o accesați.