Stagii de practică în anul 2017

În perioada 13 – 24 februarie 2017, zece studenți ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii “Titu Maiorescu” din București, respectiv: Bordeianu Petronela, Eftimie Andreea-Lavinia, Ilie Daniel, Melhem Natalie-Alzahraa, Petre (Florea) Roxana-Alina, Tabar Nilufar Shalbaf, Stoica Bogdan-Ștefan, Tudor Cosmin-Ionuț, Tăbîrcă Elena Beatrice și Vlad Claudiu, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.
Studenții au fost îndrumați pe perioada stagiului de doamna Marieta Safta, prim-magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către dna Mihaela Matache, grefier șef.

* * *

În perioada 6 – 10 martie 2017, șapte studenți ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii “Ștefan cel Mare” din Suceava – Facultatea de Drept și Științe Administrative, respectiv: Pascu Georgiana, Todoran Cristiana, Pintiliuc Ileana-Gabriela, Toma Mădălina, Martinescu Cezar-Vasile, Dinculescu Victor-Florin și Grădinaru Ionuț, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.
Studenții au fost îndrumați pe perioada stagiului de doamna Marieta Safta, prim-magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către dna Floriana-Dorela Sandu, grefier șef.

* * *

În perioada 13 – 17 martie 2017, zece studenţi ai Facultăţii de Drept și Științe Administrative din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, respectiv: Vițelariu Claudia Mihaela, Cantea (Bodnarescu) Alina, Covalciuc Sorina-Alexandra, Nacu (Iarmenco) Ana-Maria, Iarmenco Petru, Ivan Roxana-Mihaela, Șandu Angelica, Sauciuc Alice-Evelina, Regus Anca-Gabriela-Elena, Borza (Boghian) Adina Yolanda, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.
Studenţii au fost îndrumaţi pe perioada stagiului de dna Andreea Costin, magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către dna Nicoleta Stavarache, grefier.

* * *

În perioada 20 – 24 martie 2017, patru studenţi ai Facultăţii de Drept și Științe Administrative din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, respectiv: Pahîț Ramona Iuliana, Caba Alexandru-Ioan, Cîmpan Robert-Gabriel, Piscuc Mirela Nicoleta, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.
Studenţii au fost îndrumaţi pe perioada stagiului de d-ra Cristina Pop, magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către dna Nicoleta Stavarache, grefier.

* * *

În perioada 27 – 31 martie 2017, zece studenţi ai Facultăţii de Drept și Științe Administrative din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, respectiv: Alexandriuc Alexandra Andreea, Bercheș (Chelba) Mihaela, Bițică Mariana, Oltean Ioana, Palaghia Alexandru-Daniel, Patz Raul-Adrian, Pentiuc Daniela-Iuliana, Rîmbu Ingrid – Raluca, Socoliuc Alexandra, Zegrea Roberto-Ștefan, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.
Studenţii au fost îndrumaţi pe perioada stagiului de dna Ramona Marițiu, magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către dna Ionela Marin, grefier.

* * *

În perioada 10 – 21 aprilie 2017, studenta Facultății de Drept din cadrul Universității București, respectiv Bădescu Anca, a efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituțională.
Studenta a fost îndrumată pe perioada stagiului de practică de d-na Claudia – Margareta Krupenschi, prim magistrat – asistent delegat, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce privește activitățile specifice din Cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către d-na Mihaela Matache, grefier.

* * *

În perioada 19 – 30 iunie 2017, zece studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității „Titu Maiorescu” din București, respectiv : Burlacu Tiberiu (Bogdan), Chiran Viorel, Constantin Mariana, Ene Crina – Florentina, Mitea Andreea – Mădălina, Niculescu Vlad, Rácz Luminița – Oana, Răducanu Alexandru – Cristian, Turcu Cătălin – Constantin și Zană Cristian – Florian au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituțională.
Studenții au fost îndrumați pe perioada stagiului de practică de d-na Ionița Cochințu, magistrat – asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce privește activitățile specifice din Cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către d-na Mihaela Matache, grefier.

* * *

În perioada 3 – 7 iulie 2017, doi studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București, respectiv Burada Tiberiu și Mateiu Alexandra, și un stundet al Facultății de Drept din cadrul Universității București, respectiv Ududoiu Andrei, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituțională.
Studenții au fost îndrumați pe perioada stagiului de practică de dl.Fabian Niculae, magistrat – asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce privește activitățile specifice din Cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către d-na Mihaela Matache, grefier.

* * *

În perioada 3 – 14 iulie 2017, nouă studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității din București respectiv : Dascălu Raluca – Georgiana, Capisizu Cristina – Nicola, Mișelu Maria – Irina, Constantinescu Tara – Alexandru, Firu Flavia – Maria, Lăzureanu Antoniu – Horațiu, Popescu Grigore, Șerbănescu Corina – Ioana și Enache Mihail – Alexandru, și o studentă a Facultății de Drept din cadrul Universității „Babeș – Bolyai” din Cluj – Napoca, respectiv Iftinca Diana, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituțională.
Studenții au fost îndrumați pe perioada stagiului de practică de dl.Fabian Niculae, magistrat – asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce privește activitățile specifice din Cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către d-na Mihaela Matache, grefier.

* * *

În perioada 7 – 17 noiembrie 2017, șapte studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității din București, respectiv : Călin Denisa – Cristina, Cucoanișl Cristina, Ivan Irina – Gabriela, Popa Andrei – Nicolae, Speianu Andreea, Titirișcă Iulia – Elena și Drăghici Alexandru, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituțională.
Studenții au fost îndrumați pe perioada stagiului de practică de domnul Fabian Niculae, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce privește activitățile specifice din Cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către d-na Floriana – Dorela Sandu, grefier șef.

* * *

În perioada 4 – 8 decembrie 2017, șase studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității „Titu Maiorescu” din București, respectiv: Turcu I. Alexandra – Elena, Tudorache C. Adrian, Popescu A. Miruna Maria, Oncescu I.G.Răzvan, Ganea V. Diana – Elena, Ivanegru (Pavăl) P.D. Mihaela Elena , au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituțională.
Studenții au fost îndrumați pe perioada stagiului de practică de domnul Cosmin – Marian Văduva, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce privește activitățile specifice din Cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către doamna Mihaela Matache, grefier.