Stagii de practică în anul 2018

În perioada 8 – 19 ianuarie 2018, 13 studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București, respectiv Apostu Elena Alexandra, Bușcă Oana Mihaela, Dabija Corina, Grigoriță Larisa Daniela, Hmaidan Sarah, Iordache Aida Ana Maria, Iordache Ingrid Georgiana, Mînjină Ioana Georgiana Alexandra, Muraru Adelina Maria, Neacșu Ștefania Gabriela, Resmeriță Diana Gabriela, Stan Iulia Ștefania, Stoica Raluca – Veronica, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituțională.

Studenții au fost îndrumați pe perioada stagiului de practică de d-na Ionița Cochințu, magistrat – asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce privește activitățile specifice din Cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către d-na Nicoleta Stavarache, grefier.

* * *

În perioada 13 – 30 martie 2018, nouă studenţi ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu” din București, respectiv: Calinciuc Alexandru, Casian (Ursulică) Elena-Iasmina, Dinică Răzvan-Ionuț, Dîrvă Carmen-Lucia, Dorobanțu Mihaela-Cristiana, Filip George-Nicușor, Grigore George-Cristian, Iancu Doina-Georgiana, Vasile Sorin-Andreiaș, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.
Studenţii au fost îndrumaţi pe perioada stagiului de către doamna Ramona Marițiu, magistrat-asistent și doamna Bianca Drăghici, magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către doamna Floriana-Dorela Sandu, grefier șef.

* * *

În perioada 16 – 27 aprilie 2018, opt studenţi ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din București, respectiv: Apățean Cătălin-Șerban, Axinia Denisa-Ionela, Hanțațuc Sonia-Andreea, Mustaca Vlad, Stroe Maria-Gabriela, Șerpe Alexandru, Trofin Andrada-Ștefana, Sorohan Ștefana, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.

Studenţii au fost îndrumaţi pe perioada stagiului de către doamna Patricia Ionea, magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către doamna Mihaela Matache, grefier.

* * *

În perioada 16 aprilie – 4 mai 2018, o studentă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din București, respectiv: Bercaru Alexandra-Cătălina, a efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.

Studenta a fost îndrumată pe perioada stagiului de către doamna Patricia Ionea, magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către doamna Mihaela Matache, grefier.

* * *

În perioada 23 aprilie – 4 mai 2018, șase studenţi-masteranzi ai Universității „Nicolae Titulescu” din București, program de Master „Drept Internațional și al Uniunii Europene”, respectiv: Cîrjan Mihaela-Ioana, Dabija Corina, Dobre Ioana-Andreea, Hmaidan Sarah, Muraru Adelina-Maria, Resmeriță Diana-Gabriela, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.

Studenţii au fost îndrumaţi pe perioada stagiului de către doamna Valentina Bărbățeanu, magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către doamna Floriana-Dorela Sandu, grefier șef.

* * *

În perioada 7 – 10 mai 2018, nouă studenţi ai Facultăţii de Drept și Științe Administrative din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, respectiv: Dobrincu ( Opaiț ) Cristina-Mariana, Eșanu Maria, Ivan Roxana-Mihaela, Musteață Daniela, Osipov Alina, Piscuc Mirela-Nicoleta, Sauciuc Alice-Evelina, Spoială Andreia-Camelia, Voloșin (Chetraru) Andreea-Marinela au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.

Studenţii au fost îndrumaţi pe perioada stagiului de domnul Cosmin-Marian Văduva, magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către doamna Mihaela Matache, grefier.

* * *

În perioada 14 – 17 mai 2018, zece studenți ai Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „ Ștefan cel Mare” din Suceava, respectiv : Agafii Daniela, Bătrânu Evelina, Clipa Maria, Frij Vladimir-Petruț, Petrea Maria – Cristina, Popescu Vanesa, Râuleț Daniela-Lăcrămioara, Smochina Sabina-Mădălina, Spoială Loredana-Cătălina, Zaharie Gabriela-Raluca, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituțională.

Studenții au fost îndrumați pe perioada stagiului de practică de doamna Irina Gulie, magistrat – asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce privește activitățile specifice din Cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către doamnna Nicoleta Stavarache, grefier.

* * *

În perioada 21 – 24 mai 2018, zece studenţi ai Facultăţii de Drept și Științe Administrative din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, respectiv: Blidar Andreea – Ionela, Boiciuc Ionela, Boșintă Cătălin-Ionuț, Brojban Bianca-Alexandra, Burda Ana-Izabela, Ieremciuc Ancuța-Teodora, Jaba Diana-maria, Mihăilescu Alexandru, Nistiriuc Grațiella, Vlad Iulian-Andrei, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.

Studenţii au fost îndrumaţi pe perioada stagiului de doamna Ioana Chiorean, magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către doamna Ionela Marin, grefier.

* * *

În perioada 29 – 31 mai 2018, cinci studenţi ai Facultăţii de Drept și Științe Administrative din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, respectiv: Bucovineanu Maria-Sabina, Păvăluc Marius- Denis, Păsăilă Larisa-Ionela, Tonu Tatiana, Vișinari Lavinia – Ionela au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.

Studenţii au fost îndrumaţi pe perioada stagiului de doamna Cristina-Teodora Pop, magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către doamna Floriana-Dorela Sandu, grefier șef.

* * *

În perioada 18 – 22 iunie 2018, patru studenţi ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu” din București, respectiv: Anton lexandru – Șerban, Bujoaică Emilia – Ioana, Lupu Ștefan – Alberto și Stîngă Cristina – Florentina, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.

Studenţii au fost îndrumaţi pe perioada stagiului de către doamna Valentina Bărbățeanu, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către doamna Floriana-Dorela Sandu, grefier șef.

* * *

În perioada 17 – 28 septembrie 2018, patru studenţi ai Facultăţii de Drept și Științe Administrative din cadrul Universităţii „Valahia” din Târgoviște, respectiv: Bițan Alice-Mihaela, Gagionea Albert-Ionuț, Lilea Ionuț-Marian, Stan Alexandra- Maria au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.

Studenţii au fost îndrumaţi pe perioada stagiului de domnul Fabian Niculae, magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către doamna Floriana-Dorela Sandu, grefier șef.

* * *

În perioada 5 – 23 noiembrie 2018, două studente ale Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din București, respectiv: Ancuța Mădălina- Georgiana și Tănasie Elena-Alexandra au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.

Studentele au fost îndrumate pe perioada stagiului de către doamna Marieta Safta, prim-magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către doamna Floriana-Dorela Sandu, grefier șef.

* * *

În perioada 7 – 17 noiembrie 2018, șapte studenți ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din București, respectiv: Călin Denisa- Cristina, Cucoaniș Cristina, Drăghici Alexandru, Ivan Irina-Gabriela, Popa Andrei-Nicolae, Speianu Andreea, Titirișcă Iulia-Elena, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituţională.

Studenții au fost îndrumați pe perioada stagiului de către domnul Fabian Niculae, magistrat-asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce priveşte activităţile specifice din cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către doamna Floriana-Dorela Sandu, grefier șef.

* * *

În perioada 12 – 23 noiembrie 2018, șapte studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității Buucrești, respectiv : Ariciu Ioan – Andrei, Grigore Beatrice – Maria, Milici Gabriela – Irina, Nogai Andreea, Radu Mihaela, Șuță Claudia – Elena și Tuță Alexandra – Ioana, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituțională.
Studenții au fost îndrumați pe perioada stagiului de practică de doamna Marieta Safta, prim magistrat – asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce privește activitățile specifice din Cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către d-na Mihaela Matache, grefier.

* * *

În perioada 3 – 14 decembrie 2018, zece studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității „Titu Maiorescu” din București, respectiv: Al Hamdani Cornelia, Apăvăloaie Alexandru – Ciprian, Bascu Gabriela, Cervinschi Andrada – Gabriela, Constantinescu Mihaela – Lorena, Cojanu Florin, Frăsin George – Romulus, Hotinceanu Andreea – Elisabeta, Osman Georgiana – Lebime și Sima Marina – Adelina, au efectuat un stagiu de practică la Curtea Constituțională.

Studenții au fost îndrumați pe perioada stagiului de practică de doamna Marieta Safta, prim magistrat – asistent, în calitate de tutore de practică, iar în ceea ce privește activitățile specifice din Cadrul Compartimentului grefă, registratură și arhivă, de către doamna Mihalea Matache, grefier.